remotesupport

Remote support

Hulp vanop afstand, makkelijk en efficiënt!

Du-IT biedt verschillende vormen van remote support aan, zodat er een formule is voor iedereen. Hulp vanop afstand gebeurt door het scherm van uw PC/Mac/server over te nemen via internet vanuit ons kantoor. Zo kunnen we de meeste problemen snel en efficiënt oplossen zonder tijd te verliezen aan nodeloze verplaatsingen. Uiteraard komen we ook ter plaatse indien nodig.

Du-IT biedt de mogelijkheid om uw scherm over te nemen vanop afstand zonder dat u hiervoor een contract of licentie van ons dient te hebben. Dit heet "attended remote support", u geeft ons telefonisch een bepaalde code door en daarna kunnen wij op uw systeem inloggen.

Daarnaast bieden wij voor een heel beperkte jaarlijkse kost de mogelijkheid om een vaste remote support software licentie op uw systeem te installeren ("unattended remote support"), zodat we uw scherm kunnen overnemen indien nodig zonder dat u zelf per se aan uw computer moet zitten. Dat werkt zowel voor u als voor ons flexibeler omdat we dan kunnen inloggen wanneer u uw computer zelf niet nodig hebt en het voor beide partijen het beste uitkomt. Deze formule is aan te raden indien u ook backup bij Du-IT afneemt.

Voor klanten met een support contract is de vaste remote support licentie inbegrepen, niet alleen voor de server(s) maar ook voor een onbeperkt aantal systemen in het eigen netwerk én uw thuis PC's! Zo kunnen wij u steeds heel makkelijk vanop afstand bijstaan en ingrijpen waar nodig.