ondersteuning

Algemene IT ondersteuning

Uiteraard kan u ook bij Du-IT terecht voor klassieke ondersteuning, beheer en probleemoplossing van uw eigen "on premise" IT infrastructuur.

Heel veel klanten, van klein tot groot werken vandaag nog op de klassieke manier met een eigen "in huis" (on premise) installatie. Du-IT staat u bij bij de levering, installatie, configuratie en beheer van deze installatie. Niet elke klant wil immers werken in de cloud voor al zijn gegevens. Ook deze klanten behoren absoluut tot onze eerste doelgroep!

Zowel een volledig eigen in huis installatie als cloudoplossingen of de combinatie ervan kunnen wij voor u leveren en opzetten. Veel bedrijven wensen immers met hun email te werken in de cloud (bv. Office 365) en de rest van hun gegevens in eigen beheer te houden, in een zgn. "hybride" omgeving.

Bij Du-IT kan u terecht voor een brede ondersteuning van zowel "klassieke IT" als cloudoplossingen.

Netwerk

Du-IT verzorgt het beheer van uw netwerk en toebehoren.

Servers

Bij ons kan u terecht voor het beheer van uw server maar ook voor de levering van nieuwe servers en toebehoren.

Virtualisatie

Vandaag de dag worden nog zelden bare metal servers gebruikt maar worden de voordelen van virtuele servers ten volle benut!

Firewall

Een firewall is onontbeerlijk om uw eigen netwerk en servers te beschermen tegen hackers. Du-IT levert en beheert zulke oplossingen.

VPN

Met een VPN kan u veilig vanop afstand inloggen op uw eigen bedrijfsnetwerk of een veilige verbinding opzetten tussen 2 bedrijfssites. Du-IT kan deze voor u opzetten en beheren.

Advies

Ziet u ook door de bomen het bos niet meer met al die nieuwe moeilijke technische termen? Wij kunnen deze voor u verduidelijken en advies geven welke nieuwe technologieën en toepassingen voor u interessant zijn.

Stel ons een vraag: