Web Development Services

Cloud oplossingen

Bij Du-IT kan u terecht voor diverse cloud oplossingen, zowel op vlak van email, backup, CRM, ...

De term "cloud" is vandaag meer dan ooit alomtegenwoordig. Werken in de cloud heeft in veel gevallen enkele onmiskenbare voordelen: flexibel (men neemt slechts af wat men nodig heeft), beter te budgetteren (op basis van een abonnementsformule kan men vooraf beter inschatten wat iets op maand-/jaarbasis gaat kosten), vaak eenvoudiger beheer en onderhoud (omdat een groot deel van het beheer en onderhoud bij de cloud service provider zit, er is ook minder "in house" hardware/software en ondersteuning nodig), ...

Du-IT biedt diverse cloudoplossingen aan en kan u begeleiden om de overstap te maken. Wij bekijken steeds geval per geval welke toepassing interessant kan zijn om over te brengen naar de cloud en welke beter in eigen beheer ter plaatse blijft. Niet elk systeem of toepassing is op dit moment immers al helemaal geschikt om in de cloud te draaien. Ons eerste doel is steeds om voor de meest ideale oplossing te kiezen, volledig in samenspraak met de klant en op basis van de werkelijke noden.

Met Teamleader CRM beschikt u over de juiste tool om van uw business een succes te maken.

Kies voor een slimme emailoplossing van Microsoft of Google en u bent weer helemaal mee!

Kies voor een moderne backupoplossing van Veeam die ook kan backuppen naar de cloud wanneer nodig.

Effective Web Development Solutions

Flexibel en makkelijk te budgetteren

Maak een betere inschatting vooraf van wat uw IT kosten gaan zijn - bovendien betaalt u enkel wat u nodig heeft.

Minder en eenvoudiger beheer van uw IT

Doordat een groot deel van het beheer en onderhoud ook in de cloud zit heeft u minder on site support en onderhoud nodig. Tevens dient u minder te investeren in eigen hardware en software.

Effective Web Development Solutions