Web Development Services

Cloud oplossingen

Bij Du-IT kan u terecht voor diverse cloud oplossingen, zowel op vlak van email, backup, CRM, ...

De term "cloud" is vandaag meer dan ooit alomtegenwoordig. Werken in de cloud heeft in veel gevallen enkele onmiskenbare voordelen: flexibel (men neemt slechts af wat men nodig heeft), beter te budgetteren (op basis van een abonnementsformule kan men vooraf beter inschatten wat iets op maand-/jaarbasis gaat kosten), vaak eenvoudiger beheer en onderhoud (omdat een groot deel van het beheer en onderhoud bij de cloud service provider zit, er is ook minder "in house" hardware/software en ondersteuning nodig), ...

Du-IT biedt diverse cloudoplossingen aan en kan u begeleiden om de overstap te maken. Wij bekijken steeds geval per geval welke toepassing interessant kan zijn om over te brengen naar de cloud en welke beter in eigen beheer ter plaatse blijft. Niet elk systeem of toepassing is op dit moment immers al helemaal geschikt om in de cloud te draaien. Ons eerste doel is steeds om voor de meest ideale oplossing te kiezen, volledig in samenspraak met de klant en op basis van de werkelijke noden.

Met Teamleader CRM beschikt u over de juiste tool om van uw business een succes te maken.

Kies voor een slimme emailoplossing van Microsoft of Google en u bent weer helemaal mee!

Kies voor een moderne backupoplossing van Veeam die ook kan backuppen naar de cloud wanneer nodig.

Effective Web Development Solutions

Flexibel en makkelijk te budgetteren

Maak een betere inschatting vooraf van wat uw IT kosten gaan zijn - bovendien betaalt u enkel wat u nodig heeft.

Minder en eenvoudiger beheer van uw IT

Doordat een groot deel van het beheer en onderhoud ook in de cloud zit heeft u minder on site support en onderhoud nodig. Tevens dient u minder te investeren in eigen hardware en software.

Effective Web Development Solutions
Digital Consultancy Services

Managed Services

Du-IT kan een of meerdere aspecten van uw IT uit handen nemen - zo hoeft u hier niet zelf van wakker te liggen.

Het is vandaag de dag als zelfstandige of klein bedrijf niet eenvoudig om altijd mee te zijn op alle vlakken, zeker niet op IT vlak. Vaak worden zaken als een degelijke beveiliging, een goede backup of het in 't oog houden van een kritiek systeem vergeten. Du-IT kan deze zaken voor u verzorgen zodat u hier zelf niet hoeft aan te denken.

Neem geen risico's met uw waardevolle en onmisbare data!

Kritieke systemen (servers, productiesturingen, ...) verdienen steeds een waakzaam oog.

Voorkomen is beter dan genezen - zorg dat u voorbereid bent op allerlei bedreigingen van buitenaf.

Veel problemen behoeven slechts een kleine ingreep - met een remote support licentie van Du-IT is hulp slechts 1 telefoontje of mailtje veraf!

Effective Digital Consultancy Strategy

Met managed services van Du-IT kan u een of meerdere aspecten van uw IT uitbesteden. Hierdoor kan u zich focussen op uw eigen business en hoeft u niet wakker te liggen van uw backups, beveiliging, gezondheidstoestand van uw server(s) enz. Wij nemen deze aspecten uit uw handen en zorgen dat alles blijft draaien. Met een support contract van Du-IT kan u op uw beide oren slapen en ervan verzekerd zijn dat er steeds hulp voorzien is in geval van problemen. 

Verlies geen kostbare tijd en loop geen risico's door uw IT op zijn beloop te laten. Kies zelf wat u in eigen beheer wil houden en wat u wil uitbesteden. Du-IT legt geen verplichtingen op en werkt niet met zware contracten. Liever overleggen wij steeds wat voor u of uw bedrijf het meest optimale is. Onze managed services zijn zeker niet alleen voor bedrijven, ook een particulier of een zelfstandige die alleen werkt of slechts met enkele mensen heeft nood aan een degelijke backup of een afdoende beveiliging. U zal merken dat dat ook helemaal niet duur hoeft te zijn!

Effective Digital Consultancy Strategy