monitoring

Monitoring

Servers en kritieke systemen dienen permanent in het oog gehouden te worden - zo vermijdt u onaangename verrassingen!

Complete monitoring

Met remote monitoring houdt Du-IT uw kritieke systemen permanent in het oog: schijf- en RAM-gebruik, hardware, kritieke services, Exchange, SQL, ... Voor servers en andere belangrijke systemen in uw bedrijf is het onontbeerlijk dat deze permanent opgevolgd worden om zo downtime te vermijden.

Door gebruik te maken van diverse monitoring tools kan Du-IT de belangrijke zaken van uw IT permanent opvolgen. Remote monitoring is inbegrepen in onze server support contracten. Indien u geen server heeft maar wel een bepaald systeem dat opvolging vereist (bv. een PC die een installatie aanstuurt) kunnen wij hiervoor ook steeds een oplossing aanbieden!

monitoring

Onze remote monitoring draait net als uw kritieke systemen 24/7/365. Zodoende kunnen wij problemen snel aanpakken en vaak zelfs voorkomen! De bedoeling van monitoring is dat we op elk moment weten wat er gaande is binnen de IT infrastructuur van uw bedrijf zodat mogelijke problemen en downtime kunnen vermeden worden.

Steeds een waakzaam oog

Steeds op de hoogte, voorkomen is immers beter dan genezen!

Verlies geen tijd

Vermijd en voorkom downtime van uw systemen - monitoring is inbegrepen in onze support contracten!

monitoring

Met de monitoring van Du-IT mag u gerust zijn dat uw systemen goed worden opgevolgd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er snel wordt ingegrepen op uw systemen indien nodig, vaak lang voordat u er zelf iets van merkt. Het is van levensbelang dat kritieke systemen goed onderhouden en opgevolgd worden om onaangename verrassingen te vermijden!