Partners

Du-IT is officiëel partner van volgende vendors:
microsoft
teamleader
avast
veeam
Office 365
Werk veilig samen in de cloud met de nieuwste versie van Office. Beschikbaar op Windows, Mac, Android en iOS.
Azure
Azure is het IaaS/PaaS cloud platform van Microsoft. Draai uw hele (virtuele) serverinfrastructuur in de veilige public cloud van Microsoft Azure.
Surface
Of het nu om de ultramobiele maar toch krachtige Surface Pro tablet gaat, de lichte Surface laptop of de ultrakrachtige Surface Book, alle Surface toestellen en accessoires zijn bij Du-IT verkrijgbaar.
CRM
U slaat al uw klantgerelateerde informatie eenvoudig online op in de Teamleader CRM module.
Facturen & offertes
Maak eenvoudig offertes en facturen aan in Teamleader en stuur ze digitaal in PDF per email door naar uw klanten.
Planning & agenda
Creëer taken voor uzelf of uw medewerkers, plan ze eenvoudig in de agenda en punt ze af wanneer ze klaar zijn. De Teamleader agenda synchroniseert met o.a. Office 365, Google en Apple iCloud, zodat u geen dubbele agenda’s hoeft te voeren.
Tijdsregistratie
Alle gepresteerde uren eenvoudig per klant of per project bijhouden, en nadien met 1 druk op de knop factureren met een detailoverzicht van alle prestaties en materialen. Ook kan er ter plaatse een werkbon opgemaakt worden.
Projecten
Projecten plannen en opvolgen in Teamleader. Werk met deadlines en budgetten, wijs subtaken toe aan medewerkers en lever uw project op tijd af aan uw klant.
Avast antivirus
Wij verdelen alle particuliere en zakelijke oplossingen van Avast.
Managed antivirus
Wij verdelen Avast antivirus ook als een “managed” oplossing, waarbij het beheer bij Du-IT zit. Daarnaast verdelen wij ook Symantec als een cloud managed oplossing.
Veeam Backup & Recovery
Dé nr. 1 keuze voor backup van fysieke en virtuele servers, zowel voor kleinere als grote omgevingen.
Managed Backup
Wij zijn ook Veeam Cloud Solution Provider, d.w.z. dat wij het beheer van uw backups uit handen kunnen nemen en centraal opvolgen zodat u zelf op beide oren kunt slapen! Zowel voor werkstations als voor servers!

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.