security

Security

De media staan elke dag vol met nieuws van weer een nieuw virus, hacking aanval, BOT netwerk, ... Laat u niet vangen en zorg dat de beveiliging van uw gegevens en systemen in orde is!

In onze huidige maatschappij is de trend dat alles en iedereen steeds online is, en dat zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. Online beveiliging wordt dus ook steeds belangrijker! Voorkom aanvallen en besmettingen door slim gebruik van de juiste oplossingen!

 

Door gebruik te maken van een betrouwbare antivirusoplossing die steeds up to date is kan u al een heel deel problemen voorkomen. Daarnaast zorgt een firewall voor bescherming tegen aanvallen en filtert deze al het internetverkeer.

Antivirus

Is en blijft broodnodig! Du-IT levert diverse antivirusoplossingen, waaronder Avast waarvan wij ook authorized reseller zijn.

Firewall

Een firewall is een toestel dat al het binnenkomend internetverkeer controleert en zorgt voor een duidelijke extra beveiliging van uw eigen netwerk. Een firewall houdt ongewenste indringers buiten!

Antispam

Indien u een eigen Exchange mailserver gebruikt is een bijkomende antispamoplossing geen overbodige luxe - voorkom tijdverlies door de massa's aan ongewenste (en vaak zelfs gevaarlijke) berichten te filteren!

Backup

Backup is een essentieel onderdeel van beveiliging - ondanks goede preventieve maatregelen blijft het helaas steeds mogelijk dat u ongewild slachtoffer wordt van een aanval. Op dat moment is het hebben van een goede backup cruciaal en van levensbelang!

Zorg voor een goede beveiliging van uw systemen en gegevens, uw auto en uw huis doet u immers ook op slot!

Contacteer ons om te kijken welke oplossing voor u aan te bevelen is - verschillende omgevingen hebben verschillende oplossingen nodig!