Diensten

De uitdaging

We leven momenteel in een snel veranderende wereld, niet in het minst op ICT en technologie vlak. Daarom is het belangrijk om mee op de digitale trein te stappen op weg naar meer digitalisering van uw bedrijfsvoering. Dit geldt zowel voor de kleine zelfstandige die alleen werkt als voor de wat grotere KMO. De uitdagingen zijn uiteindelijk dezelfde: hoe blijft u relevant, en hoe kan u efficiënt en toekomstgericht werken?

De oplossing

Bij Du-IT trekken we volop de kaart van de cloud. Alle grote onderzoeks- en adviesbureau’s zijn het er namelijk al geruime tijd over eens, net als de grote fabrikanten: de cloud is de toekomst, en is dé manier bij uitstek om “mee” te zijn op IT-vlak. Het zwaartepunt (ook in grote bedrijven) verschuift steeds meer naar de cloud, het is nu het moment om erin te stappen. Op dit moment is een tussen-scenario het meest populair: hybrid cloud – hierbij wordt een mix gebruikt van lokale en public cloud infrastructuur.

U kan bij ons terecht voor volgende diensten:

Cloud oplossingen

Met onze cloud bundels of individuele tools komt er altijd een oplossing op uw maat uit de bus

IT ondersteuning

Wij leveren brede IT ondersteuning van A tot Z aan zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’s

Managed services

Wij beheren en monitoren uw antivirus en backups (zowel van PC als van (virtuele) servers) centraal via de cloud

Remote support & monitoring

Met onze hulp op afstand en monitoring van uw kritieke infrastructuur (servers, backups, security, …) kan u op uw beide oren slapen

Infrastructuur

Wij leveren alle nodige hardware (servers, zakelijke PC’s & laptops, storage, backup, printing enz.) en software(licenties)
it services
  • % bedrijven die email in de cloud gebruiken 54% 54%
  • % bedrijven dat in 2020 de cloud zal gebruiken 78% 78%
  • gemiddelde kostenbesparing 20% 20%

Enkele cijfers

Er heerst nog veel twijfel omtrent het overstappen naar de cloud. Voor een groot deel heeft dit te maken met een zekere “koudwatervrees”, onbekend is immers onbemind. De harde cijfers bewijzen echter dat steeds meer bedrijven overstappen, en niet alleen de grote multinationals. Ook meer en meer zelfstandigen en KMO’s maken de overstap. Now is the time!

Geïnteresseerd?

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.